Güroymak Halk Eğitimi Merkezi


Vizyon: Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çagin önünde giden bir okul olmak, sürekli iyilestirme ve gelistirme ekseninde, toplumun elit kesimini olusturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetistirmek, Milli Egitimin Genel Amaçlari dogrultusunda; Adaletin, barisin, hosgörünün, karsilikli saygi ve sevginin hakim oldugu, sorumluluklarin ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.

Misyon: Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek. Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.Tarım ve Endüstri kesimindeki yeni teknoloji ve tekniklerin tanıtılmasına , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.

Başarılar: 0

Saatler: 08,00-22,00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Şehiriçi servisi kullanılmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Spor Kurslarımız ( Atletizm, Badminton, Basketbol, Futbol, Satranç, Taekwamdo ) devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Yıl Sonu Şenlik ve sergiler
Proje Çalışmaları: GRUNDTVIG PROJESİ(A NEW VİSİON ! A NEW STARTED! A NEW ATTİTUDE ! – YENİ BİR BAKIŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ YENİ BİR TUTUM)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Grundtvig projesi, cezaevi şartlarının iyileştirilmesi ve personel eğitimi ile ilgili projemiz Avrupa Bakanlığı Ulusal Ajansı tarafından desteklenmektedir. Bu projenin ilk ayağı Ocak 2014 tarihinde Romanya’da 15 kişinin katılımıyla gerçekleşmiştir. İkinci ayağı 15 Haziran 2014 tarihinde Romanya ve Fransız heyetlerinin ilimizi ziyaretleri ile gerçekleştirilmiştir. Bu projenin üçüncü ve son ayağı ise Mart 2015 tarihinde Fransa’ya yapılan ziyaret ile sonlanmıştır.

Telefon - 4345112871

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://guroymakhem.meb.k12.tr

Adres - ŞİRİNTEPE MAH. 117.3 SK. NO 49 GÜROYMAK / BİTLİS

Derslik :16
Atölye-İşlik :6
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :359
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl

Yerleşim Yeri - Şirintepe Mah. 117.3 Sokak No: 49-GÜROYMAK/BİTLİS

Adres - ŞİRİNTEPE MAH. 117.3 SK. NO 49 GÜROYMAK / BİTLİS

Ulaşım Şehiriçi araçlarla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km